Firma Taste Chef, została założona przez Krzysztofa Odronia - pasjonata sztuki kulinarnej. Wieloletnie doświadczenie w gastronomii narodziło pomysł dzielenia się wiedzą z innymi. Taste Chef jest miejscem, w którym zarówno laik jak i zawodowiec znajdzie coś, co go zainteresuje. Dla tych pierwszych będzie to podróż po nieznanych dotąd smakach i technikach kulinarnych, dla drugich kolejny szczebel w udoskonaleniu swojego "warsztatu".
Jess Kwunruean-Rogoziński - absolwentka prestiżowej królewskiej szkoły gotowania M.L.Puarg Dinakara The Royal Exquisite Thai Cooking School. Gotująca w Tajlandii w wielu renomowanych restauracjach.
LORENZO - Mistrz kuchni włoskiej. Uczeń starej włoskiej szkoły gotowania. 100% Włoch rodem z Sycylii, który nauczy Państwa nie tylko włoskiej kuchni ale również słynnego dla Włochów stylu podawania i serwowania potraw.
KRYSTIAN MAZUR - od 10 lat Szef Kuchni Centrum Hotelowo Konferencyjnego w Krakowie. Z gastronomią związany od blisko 20 lat.
RAFAŁ DROBNIAK - Przeszedł wszystkie szczeble zawodowe w kuchniach hotelowych, aż po stanowisko głównego szefa kuchni. Gotował dla wielu znanych osobistości i przygotowywał wiele prestiżowych imprez. Jego inspiracją jest kuchnia molekularna i fuzion.